Skip to main content
ASSET+

Wij halen het optimale uit jouw vastgoed

Asset management

Wij vertalen kansen in de vastgoedmarkt naar goed renderende beleggingen. Elk object is anders en behoeft dus ook een ander plan. Voorop staat dat zowel de zittende als potentiële huurders de ambassadeurs van jouw vastgoed moeten worden. Wij kijken dus verder dan het draaiend houden van vastgoed.

BOG verkoop & verhuur

Asset+ is dé all-in-one bedrijfsmakelaar die het verkopen of verhuren van jouw leegstaand bedrijfsmatig vastgoed via de belangrijkste online kanalen mogelijk maakt. Jouw bedrijfspand krijgt een prominente plek op ons eigen online platform, op Funda in Business en op social media.

Woningverkoop

95% van de kopers zoekt online! Wij verkopen daarom jouw woning met een team van online marketeers en gedreven makelaars.

Vastgoed marketing

Asset+ helpt eigenaren met het online vermarkten van woningen, vastgoedontwikkelingen en bedrijfspanden. Van een sterk strategisch onlinemarketingplan tot doelgerichte uitvoering. Zo genereren we een maximaal aantal warme leads.

Projectverkoop

Waarom verlopen verkoop en verhuur van een vastgoedproject eigenlijk over zoveel schijven? Een geïntegreerde manier levert juist significante voordelen op! Wij verzorgen daarom het hele traject. Van online campagnes tot sleuteloverdracht. Alles via één CRM-systeem. Complete ontzorgen van ontwikkelaars en bouwbedrijven.

Ontwikkeling & management

Asset+ is een expert in ontwikkelingen van hoogwaardige vastgoedprojecten. Onze passie is het vinden van oplossingen bij vastgoedvraagstukken. Binnen ons team zijn alle benodigde experts aanwezig om integraal naar de beste oplossing te werken. Zo onderscheiden wij ons!