Skip to main content
Asset management

Ruim vijftien jaar ervaring

Wij vertalen kansen in de vastgoedmarkt naar goed renderende beleggingen. Elk object is anders en behoeft dus ook een ander plan. Voorop staat dat zowel de zittende als potentiële huurders de ambassadeurs van jouw vastgoed moeten worden. Wij kijken dus verder dan het draaiend houden van vastgoed.

Wat we doen

Beheer en onderhoud

Dagelijks onderhoud, verbouwingen en de inkoop van diensten geven vaak een hoop gedoe en kosten veel tijd. Besteed het uit! Voor ons is het dagelijkse kost waardoor we de juiste paden weten te bewandelen.

01

Huur optimalisatie

Wij halen het maximale uit het direct rendement door te kijken naar de huurinkomsten en hier een + in te behalen.

02

Financiële structuur

Heb je een financiering nodig of ben je reeds een financiering aangegaan? Ons team kijkt in elke situatie naar de mogelijkheden om deze tegen betere voorwaarden in te kopen.

03

Fiscale structuur

Onze accountant neemt graag jouw huidige fiscale opzet onder de loep. Bij voorkeur samen met jouw toekomstplannen. Het resultaat? Een gericht advies over het optimaal profiteren van jouw rendement. Nu en later.

04

Administratie

Elke maand zonder gedoe huurinkomsten op jouw rekening ontvangen? Wij beheren de contracten en verzorgen de huurfacturatie. Ook eventueel benodigde jaarstukken stellen wij voor je op.

05

Strategisch vastgoedbeheer

Wij gaan verder dan het draaiend houden van het vastgoed. Wij kijken mee naar het indirect rendement en adviseren graag bij de optimalisatie van kansen.

06

Commercieel beheer

Asset management is het zo optimaal mogelijk beheren van jouw vastgoed. Bij Asset+ kijken wij verder dan de stenen. Elk object is anders. Elk object behoeft dus ook een ander plan.

Professionele aanpakkers

Onze klanten zijn professionals met ambitie. Dat vraagt om een bedreven team met aanpakkers, meedenkers en sparringspartners. Bij Asset+ geloven we dat je ook creatief naar vastgoed kunt kijken. Zowel strategisch als in de commerciële uitvoering. Ons team bestaat daarom niet alleen uit vastgoedexperts, maar ook uit creatieve en commerciële marketeers, financiële alleskunners- en fiscaalexperts.

Fiscalist

Taco Luiken

Marketeer

Joost Botman

Vastgoed expert

Roland Leurs

Beoordeeld met een 9.4

We hebben het genoegen om met fantastische beleggers en ontwikkelaars te werken