Skip to main content
Ontwikkeling & projectmanagement

Projectmanagement voor ontwikkelingen

Asset+ is een expert in ontwikkelingen van hoogwaardige vastgoedprojecten. Onze passie is het vinden van oplossingen bij vastgoedvraagstukken. Binnen ons team zijn alle benodigde experts aanwezig om integraal naar de beste oplossing te werken. Zo onderscheiden wij ons!

Daarom Asset+

Creatief

Bij het vinden van de beste oplossing voor een vastgoedvraagstuk mag je best een beetje creatief  zijn. Wij komen tot oplossingen waar je misschien zelf niet eerder aan gedacht heb.

01

Meerdere oplossingen

Een vastgoedproject kent vaak meerdere uitkomsten. Wij onderzoeken graag alle mogelijkheden om een zo optimaal mogelijke + te behalen.

02

Van A tot Z

Eén aanspreekpunt voor het gehele traject. Wij zijn een flexibele organisatie en hebben alles in huis om ieder project -van initiatief tot nazorg- uit te voeren.

03

Commercieel inzicht

Als verantwoordelijke voor de verkoop en verhuur, denken wij vanaf de start van het project mee voor de meest optimale commerciële oplossing. Zo komen we tot het beste verkoopresultaat!

04

Laagdrempelig

Koffie staat klaar.

05

Sterk team

Asset+ is een expert in de ontwikkeling van hoogwaardige vastgoedprojecten. Onze passie is het vinden van oplossingen bij vastgoedvraagstukken. En daarvoor hebben we alle benodigde experts gewoon in huis. Onze voorkeur? Wij ontwikkelen graag (relatief) kleine projecten waar een creatieve aanpak noodzakelijk is om een extra + te behalen.

Bijna alle (commerciële) vastgoedorganisaties kijken naar een klein deel van de oplossing. Wij vinden dat je ontwikkelingen en verkoop van vastgoed op een integrale manier moet aanpakken. Daarom hebben wij experts op alle onderdelen.

Beoordeeld met een 9.4

We hebben het genoegen om met fantastische beleggers en bouwbedrijven te werken

Het Caendorp Heiloo

Projectmanagement
Projectverkoop
Webdesign

Woningen centrum Alkmaar

Projectmanagement
Ontwikkeling
Fundapromotie