Skip to main content
Over ons

De vastgoed regisseurs

Het team van Asset+ bestaat uit echte meedenkers en sparringpartners. Wij geloven dat je ook creatief kunt kijken naar vastgoed. Zowel op strategisch niveau als in de commerciële uitvoering. Maak kennis met de vaste gezichten.

Marketeer

Joost Botman

Juridisch expert

Nadine Plekker

Vastgoedexpert

Roland Leurs

Ons team bestaat uit

Vastgoedexpert

01

Marketeer

02

Grafisch vormgever

03

Juridisch specialist

04

Fiscaal expert

05

Belangrijke mensen uit ons netwerk

Financieringspecialist

Kees Kiemel

Kees is mede-eigenaar Business Finance Noord-Holland B.V. h/o Credion en Hypotheken en Finance Noord-Holland B.V. en 30 jaar ervaring op gebied van financieringen o.a. bij Rabobank en Credion.

Grafisch vormgever

Hans van Duijn

Hans is al jaren onze vaste graphic designer en begrijpt heel goed hoe je een concept tot in de puntjes moet vormgeven. Jarenlang ervaring in het neerzetten van huisstijlen, logo’s en webdesigns.

Financieel adviseur

Taco Luiken

Taco is onder andere oprichter van Het Ondernemersburo. Jarenlang was hij actief als accountant in het mkb. Eerst als financieel, economisch en fiscaal expert, later steeds meer als adviseur en sparringpartner voor ons en onze klanten.

Netwerk van experts

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van vastgoed en doen daar dus ook alles voor! Het offline en online vermarkten van een nieuwbouwproject met doordachte campagnes en vastgoedcommunicatie is een van de voorbeelden. We zijn een kleine organisatie en toch kunnen we (samen met ons netwerk) het hele traject regisseren van A tot Z.

Beoordeeld met een 9.4

We hebben het genoegen om met fantastische beleggers en bouwbedrijven te werken

Duidelijke informatie vooraf, vriendelijk en rustig. Goede templates, voorbeelden en info op de site, desgewenst aangevuld met ondersteuning door eigen jurist en marketeer en diensten van derden, zoals voor foto/videoreportages en (3D-) tekeningen van het object. Kortweg: Prima!

Dhr. EijgenraamFunda in Business

Mooi resultaat voor een lage prijs! Vooral de ondersteuning bij de juridische afwikkeling (opstellen huurcontract) geeft vertrouwen.

Sofie van ElswijkFunda in Business