Werken in Lapis

Het honderd jaar oude De Nijs is een van de grootste aannemers en ontwikkelaars in Noord-Holland. Een partij waar je graag voor aan de gang gaat! Samen met bedrijfsmakelaars van Vlieg en De Heul hebben we in hele korte periode acht door De Nijs gerealiseerde bedrijfsunits in Heerhugowaard verkocht.

Online leadgeneratie voor makelaars

De vraag was duidelijk: realiseer zoveel mogelijk kwalitatieve leads voor onze samenwerkende makelaars. De belangrijkste tool in de (online) communicatie was de website (werkeninlapis.nl). Niet in de minste plaats omdat de meeste vastgoedtransacties online beginnen. Met deze projectwebsite hebben we dit project van De Nijs goed vindbaar gemaakt én vijftien kwalitatief goede leads gegenereerd. Deze leads bleken genoeg voor een snelle verkoop van alle units.

Social media- campagnes

Dat dit een campagne via verschillende social media-kanalen zou worden, was ons eigenlijk al meteen duidelijk. We hebben zowel voor Facebook als voor LinkedIn relevante campagnes gemaakt. Samen met de bedrijfsmakelaars hebben we de top-USP’s -bereikbaarheid, centrumplein, duurzaam gebouwd en de veelzijdigheid van het gebouw- geformuleerd en deze in de etalage gezet. Bij zo’n groots project past natuurlijk een grootse promotie. Laat dat maar aan Asset+ over.